Danas je PETAK 13: Ukoliko ste SUJEVJERNI, ove stvari NIKAKO ne smijete da radite!

Petak 13. smatra se danom najvećeg malera u zapadnoj kulturi, kada se sve ono što vam se inače obija o glavu ustostručava.

Ukoliko ste preživjeli petak 13. u aprilu i trenutno čitate ovaj tekst, potrebno je da vas još samo danas loša sreća mimoiđe i sa ovim baksuznim danom ste gotovi... bar za postojeću godinu.

A najpoznatije od svih njih je crna mačka na putu. Ove diskriminisane životinje danas će biti naročito nepoželjne i ostaje nam samo da se nadamo da vozači koji na njih naiđu neće nasred ulice krenuti u rikverc, kako bi se vratili drugim putem. Popodnevni špicevi na kraju radne nedjelje su nedaće same po sebi i nema potrebe dodavati im so na ranu.

Među ljudima koji veruju u dobru i lošu sreću opšte je poznato da ako se ošišate na petak 13, umrijeće vam neko iz porodice.

Ako ste sujevjerni, u širokom krugu izbegavajte groblja i kapele - ukoliko vas sahrana presretne na petak 13, vi ste sledeći koji će da umre.

Oni koji nisu sujevjerni takođe danas strahuju od malera i to onih najvećih: da će morati da ostanu duže na poslu i time sebi skrate vikend, da će upasti u saobraćajni kolaps na putu do kuće ili da će im kiša upropastiti slobodne dane.

Ipak, robovanjem sujeverju samo ograničavate sami sebe. Ako ovaj petak provedete strahujući od malera, možda ćete propustiti neke sjajne stvari koje vam se stvore ispred nosa. Opustite se i prepustite ovom petku. Kladimo se da uz malo truda ovaj petak 13. može da vam se pretvori u veoma srećan dan.

Izvor:Kolektiv.me