"Mislila sam da ću umrijeti": Ženu u isto vrijeme napali jastreb i zmija

Jednu ženu iz Teksasa napali su jastreb i zmija u isto vrijeme nakon što je ptica (koja jede zmije) slučajno ispustila gmizavca na nju.

Peggy Jones (64) prošlog je mjeseca kosila svoj travnjak kada je jastreb u prolazu ispustio zmiju na nju pa se obrušio kako bi pokušao vratiti svoj obrok.

Zmija se omotala oko njene ruke i pokušavala je ugristi za lice dok je ptica zarivala svoje kandže u njeno tijelo. Zastrašujuće iskustvo ostavilo joj je posjekotine i modrice na ruci i licu. Bizaran incident dogodio se 25. jula u gradu Silsbee u Teksasu, blizu granice s Louisianom.

Trčala je nakon što je zmija iznenada pala s neba i sletjela na nju. Prije nego što ju je uspjela ukloniti, jastreb je pobjegao.

"Pokušavala sam skinuti zmiju, omotala mi se oko ruke. Napadala mi je lice. Udarala sam je i udarala, ali nisam je mogla maknuti", rekla je za CBS News.

"Mislila sam da ću umrijeti"

Shvatila je da ju je ispustila ptica u prolazu jer nije stajala ispod drveća kad se to dogodilo. Njena je pretpostavka brzo potvrđena kada se jastreb obrušio i pridružio se metežu.

"Tada se jastreb pojavio jednako brzo kao što se pojavila zmija", rekla je gospođa Jones.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić