Želio sam da te vidim i držim u naručju: Ponovo rasplamsavaju romansu 60 godina kasnije

Muškarac koji je obnovio svoju romansu sa svojom srednjoškolskom ljubavnicom 60 godina nakon što su se prvi put upoznali ostavio ju je u suzama kada ju je iznenadio romantičnom prosidbom na aerodromu.

Doktor po imenu Tomas i njegova sadašnja nevJesta, Nensi, zaljubili su se prIJe skoro šest decenija kada su bili tinejdžeri.

Nažalost, njihova romansa u to vrIJeme nije uspJela i na kraju su izgubili kontakt.

Čovjek koji je obnovio romansu sa svojom srednjoškolskom ljubavnicom 60 godina nakon što su se prvi put upoznali ostavio ju je u suzama kada ju je iznenadio romantičnom prosidom na aerodromu

Doktor po imenu Tomas i njegova sadašnja nevjesta, Nensi (nedavno viđena), zaljubili su se prije skoro šest decenija kada su bili tinejdžeri, ali su izgubili kontakt nakon raskida

Stariji par proveo je skoro tri nedjelje razgovarajući satima i satima telefonom prije nego što je Nensi odlučila da odleti u Tomasovu rodnu državu Floridu kako bi mogli da se vide lično.

Ali kada je izašla iz aviona u Tampi, bila je zapanjena kada je zatekla Tomasa da kleči na koljenu. Održao je iskren govor prije nego što ju je pitao da se uda za njega.

Dirljiv trenutak je snimljen i postavljen na TikTok, gdje je brzo postao viralan, ostavljajući milione ljudi širom svijeta dirnutim njegovim slatkim osjećanjem.

Na snimku, koji je podijelio jedan od njegovih pacijenata, po imenu Džodžo, Tomas - obučen u odijelo - mogao se vidjeti kako nervozno čeka da Nensi stigne sa velikim osmijehom na licu.

Kada ju je ugledao, dao joj je buket ruža i nežno je poljubio prije nego što je izvukao svoj prsten.

Iznenađena Nensi je širom otvorila usta od šoka kada se spustio na jedno koljeno.

„Draga moja Nensi, prošlo je 60 godina otkako smo se prvi put sreli, 56 godina otkako smo prvi put izašli, 10 godina otkako sam te poslednji put vidio, i 20 dana otkako smo ovo započeli“, rekao je drhtavim glasom od emocija.

'Uvijek si bila ona u koju sam se zaljubio, još od dana tvojih navijačica"

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković