ŠOKIRALA SE: Otac joj preminuo prije PET GODINA, a za rođendan je dobila NEOČEKIVANI POKLON!

Bejli Selers iz Noksvila u SAD zauvijek će pamtiti svoj 21. rođendan.

Ona je jedva zadržala suze kada je na svoj 21. rođendan primila čestitku, i to od oca Majka koji je umro prije pet godina od raka pankreasa, nekoliko mkeseci prije njenog 17. rođendana.

Znao je da će umrijeti pa se pobrinuo da njegova djevojčica dobije cvijeće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa lokalnom cvjećarnicom.

Kada sam otvorila čestitku u isto vrijeme sam se zaledila i osjetila neopisivu sreću. Na kratko sam imala osjećaj da je moj otac tu kraj mene - ispričala je djevojka za CNN.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih - napisao je da je posljednja:

- Bejli, ovo je moje posljednje pismo tebi dok se ponovno ne sretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više nijednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti češ uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio.

Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju majku i ostaneš vjerna sebi. Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvijek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i biću tamo. Volim te Bu Bi i srećan ti rođendan!!!

izvor:kolektiv.me