Mali trikovi: Izbacite ovo iz novčanikai privucite bogatstvo

Postoji način da privučete bogatstvo.

Svakoga dana otkrije nam se po jedan tajna drevne kineske vještine feng šui, koja nam daje prave smjernice kako bi pozitivna energije tekla kroz naš životni prostor i stvari koje koristimo, a jedna od njih je novčanik..

Ova disciplina kaže da nije nimalo svejedno jesu li novčanice u novčaniku uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane.

Naime, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim time unosi nered u vaše finansije. Zato, ako želite da vam novac dolazi sam od sebe, onda morate da ga poštujete.

Postoji još nešto na šta bi trebalo pripaziti, a to je da u novčaniku nikada ne nosite račune! Računi u novčaniku privlače energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati da bacate novac za nešto.

Takođe, u novčaniku treba da držite samo novac i bankovne kartice, sve ostalo bi bilo najbolje da nosite u nečemu drugom.

Važno je i da u njemu imate uvijek malo više novca od planiranog. To priziva još bolje finansije u vaš život.

Takođe, nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili vam ga je neko dao na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako biste ga kasnije voljeli i rado držali novac u njemu.

Svakako izbjegavajte da kupujete već korišćene novčanike, jer nikada ne znate kakvog je vlasnika imao i kakvu energiju nosi.

Stručnjaci ističu da je još jedna stvar poprilično bitna kada je riječ o novčaniku - a to je njegova boja.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković