DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovakvi ljudi privlače bogatstvo, sreću i ljubav!

Kada nam je vibracija niska, teže razumijemo život i ljude - provjerite da li imate energiju visokioh vibracija!

Naša se vibracija svo vrijeme mijenja, povisuje (ili širi), ali i "pada". Što se više razvijamo, što se više otvaramo, lakše podižemo vibraciju, postajemo produktivniji i život teče sa manje prepreka.

Kada smo neprestano pod stresom i pritiskom, teško se povezujemo sa svijetom, sobom i sa Univerzumom. Kada nam je vibracija niska, teže razumijemo život i ljude. I tako nastaju različite poteškoće u životu...

Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom:

 

  1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan

Kada imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom.

 

  1. Zdravi ste

Tijelo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo. Teže se razbolite, a i um je pozitivno usmjeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbjegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo "razgrađujete" loše uticaje stresa i emocionalnih trauma.

 

  1. Komunicirate jasno i razumljivo

Sa lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osjećate.

 

  1. Imate finansijski temelj

Kada djelujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

 

  1. Privlačite čudesne ljude u svoj život

U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači slično. Ako djelujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude "na istoj talasnoj dužini". Ako ste iskreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.

 

  1. Živite u skladu sa vremenom

Niste rob očekivanja ni zarobljenik predviđanja kakve bi stvari morale biti. Znate da surfujete na talasima života i prihvatite ono što dolazi. Svjesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

 

  1. Intuicija vam je dobra

Znate gdje da idete i šta da činite. Imate oštro oko, jasan sluh i osjećaj i znate da slijedite svoje vodstvo.

 

  1. Dobro izgledate

Kada imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, vidi se i spolja.

izvor:kolektiv.me