Pa kakav je to DŽENTLMEN? Žene pozove na sastanak, pa ih ostavi u restoranu da NE BI PLATIO RAČUN

Paul Gonzales već tri godine ostavlja ženama na sastanku da plate račun.

Prvi puta se pojavio u medijima u martu prošle godine nakon što je ostavio dvije žene nakon sastanka i ostavio im da plate skupe račune u restoranu u Kaliforniji.

Jedna od žena je ispričala medijima da je Gonzalesa provjerila na internetu i saznala je da je već prevario dvije žene na isti način kao i nju. Gonzalesa to očito ne smeta jer je prije samo nekoliko dana nasamario još dvije žrtve.

Žene upoznaje online i onda ih poziva na sastanak. Nakon divne, ali i često skupe večere žrtvama počne govoriti o svojoj bolesnoj tetki i koliko se brine zbog nje.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za telefon, ali se nikada ne vrati u restoran. Jedna je žrtva večeru morala platiti 130 dolara.

 Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tetke i da mora brzo napuniti telefon. Nakon toga je nestao - kaže jedna žena. Dodala je da joj je povrijedio ponos i da se osjećala glupo.

Kalifornijska policija poziva žrtve da podnesu prijave jer je takvo ponašanje u toj saveznoj državi kažnjivo, piše Odditycentral.

izvor:kolektiv.me