Kad je otac MILIONER, želje je lako ispuniti: Bil Gejts kupio ćerki poklon vrijedan 16 MILIONA DOLARA

Dženifer je student završne godine biologije na Stenfordu i naizgled obična nasmijana riđokosa djevojka.

Međutim, sve je samo ne obična pošto se radi o ćerki Bila Gejtsa. Neobična je toliko da je od tate dobila vjerovatno najskuplji poklon pred diplomiranje u istoriji.

Džen je poznata kao djevojka koja u javnosti nikad u prvi plan ne ističe luksuz, a njeni profili na društvenim mrežama ne odaju ni trunku bahatosti. U vezi je sa kolegom sa Stenforda, koji je potpuni anonimus, a nakon faksa planira da se posveti jahanju - svojoj najvećoj strasti. Upravo zato joj je ćale i kupio imanje s konjima u Nort Sejlemu na kom će Dženifer moći da se posveti ovim životinjama.

Nasljednicu jednog od najbogatijih ljudi svih vremena opisuju kao jednu od najtalentovanijih mladih jahačica u Americi, a prošle godine joj je Američko društvo za jahanje uručilo prestižni trofej Lionel Guerrand-Hermès.

Sama Dženifer je izjavila da planira da se takmiči i "predstavlja svoju zemlju na što više takmičenja kao i da uči od drugih talentovanih jahača". Ovim sportom je, inače, počela da se bavi kad je imala samo šest godina.

izvor:kolektiv.me