U ovoj zemlji postoji HOTEL za PSE - "I ljubimci uživaju u tretmanu od pet zvjezdica"

Vlasnca luksuznog hotela za pse ispričala je kako izgleda tretman sa pet zvjezdica koji srećni kučići dobiju kada ostanu.

Rebeka Linel je 2017. godine osnovala "Countri Dog Hotel & Spa", u Engleskoj, sa željom da stvori iskustvo koje bi voljela da ima njen pas, a srećni kučići koji posjete hotel raduju se poslasticama.

Vlasnca luksuznog hotela za pse ispričala je kako izgleda tretman sa pet zvjezdica koji srećni kučići dobiju kada ostanu, prenosi Miror.

Rebeka je oduvijek željela da napravi neku vrstu hotela za pse, razmišljajući o tome kako bi voljela da njen pas ima društvo kada ona ode na odmor.

Prije četiri godine uspjela je da otvori hotel "Countri House Dog Hotel" u Tauntonu, u Somersetu, sa ciljem da ljubljenim ljubimcima pruži onoliko zadovoljstava koliko su njihovi vlasnici imali na svojim putovanjima.

U njenom hotelu, kada prijavljujete svoje štene na boravak, možete očekivati da će se prema njemu odnositi kao prema članovima porodice.

 Pse prevozimo u Land Roverima, širom zemlje. Imamo mini flotu - rekla je Rebeka.

Kada pas treba da odsjedne u hotelu, auto dolazi do njihovih ulaznih vrata da ih odveze u hotel. Putuju sa stilom, a na brodu imaju i frižider sa hladnom vodom za piće i opuštajuću muziku.

- Kada psi stignu, prijavljujemo ih i dajemo im oznaku, a onda sve njihove stvari stavljamo u njihov ormarić - kaže ona.

Nakon što su psi prijavljeni, Rebeka objašnjava da je upoznavanje sa ostalim "gostima" hotela veoma sporo, a svakog psa čekaju i domaće, organske poslastice za pse na kojima je utisnuto njihovo ime.

Takođe dobijaju dodatnu vrećicu personalizovanih poslastica koje mogu ponijeti sa sobom kući, zajedno sa loptom i dobrom torbom.

Napolju je i više od tri hektara prostora za pse koji bezbjedno lutaju, a štenci kojima je potrebna dodatna njega mogu da provedu vrijeme u banji, gdje se brčkaju u đakuziju izgrađenom posebno za pse.

Pored toga, svaki pas će dobiti i šišanje i dotjerivanje dok je u banji, naravno, ukoliko su njihovi vlasnici to platili.

Vlasnike redovno obavještavaju o tome kako se njihov pas provodi

- To je dio našeg VIP paketa, koji uključuje prevoz i spa tretmane. Kao da idete na "all inclusive" odmor. - objašnjava Rebeka.

Jedini uslov na kojem Rebecca mora insistirati ako vlasnik psa razmišlja da pošalje svog psa u hotel je da je prijateljski nastrojen s drugim psima, jer će biti dosta interakcije.

- Tokom boravka vlasnicima redovno šaljemo fotografije i obavještavamo ih kako se njihov pas provodi -  kaže ona.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković