Mislili su neće moći da imaju djecu, a onda se desilo čudo - sad ih imaju deset i planiraju proširenje

Alisija (40) i Džošua (42) iz Njujorka devet godina su pokušavali da dobiju dijete, ali su doživjeli 11 pobačaja. Iako su im rekli da neće moći da imaju djecu, oni su sad ponosni roditelji 10 mališana.

Alisija je bila skrhana kada su joj rekli da neće moći da rodi, ali sve je iznenadila kada je rodila čak četvoro djece i usvojila još šest.

Porodica je počela da raste 2010. godine, kada su Alisija i Džošua usvojili Aleksa, sada 15-godišnjaka. Alisija je odletjela u Južnu Dakotu po četvorogodišnjeg Aleksa i odvela ga kući.

- Bilo je ludo, napustili smo Njujork bez djece i vratili se kući sa sinom. Bilo je tako nevjerovatno napokon imati dijete u kući. Utrčao je u sobu i bio je tako uzbuđen i vikao je "mama, tata", bio je tako srećan što nas ima - ispričala je Alisija.

Samo šest dana nakon što su doveli Aleksa kući, Alisija je saznala da je trudna.

- Džošua i ja smo bili u šoku satima. To je bilo nevjerovatno - rekla je.

Ćerku Zoi rodila je 2012. godine, a godinu dana kasnije su usvojili Džejmsa, sada 14 -godišnjeg dječaka. Alisija je potom saznala da je ponovno trudna i rodila je sada sedmogodišnju Daš. Progesteron koji je Alisija uzimala na kraju je povećao njenu plodnost.

Velika porodica se 2015. povećala za još dva člana, kada su im se blizanci Džordan i Džejson pridružili. Alisija je rodila sina Bodija (2), ćerku Harl (2), i usvojila Patrika (12) i Bri (10).

- Živim u ludoj haotičnoj kući, ali sad sam se već navikla na to i ne bih to nikad mijenjala. Nakon godina razmišljanja da nikada neću imati dijete, volim da otvorim svoje srce prema što je moguće više djece. Sigurna sam da ćemo usvojiti još - rekla je Alisija.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković