Komšija zahtijeva da se djeca ne igraju duže od 15 minuta jer to ometa njegove pse

Jedna žena je na Twitteru objavila pomalo brutalnu poruku koju je dobila od komšije. Naime, čini se da mu posebno smeta igra njenog djeteta. Kako joj je napisao, kada se njeno malo dijete igra i smije u dvorištu, njegova dva psa to moraju da gledaju, što ih ometa.

“Dragi ‘komšije’

doselili ste se prije godinu dana i želio sam vam dati vremena da sami riješite ovaj problem, ali očito ste previše nepromišljeni da biste to učinili.

Svaki dan ove nedjelje, kad je vrijeme bilo lijepo i prozori su bili otvoreni, puštali ste svoje malo dijete da slobodno trči u vašem dvorištu, smije se i zabavlja. To jako ometa moja dva psa i moju pticu koji sjede blizu prozora i gledaju u vaše dvorište.

Možda biste mu mogli reći da bude malo tiši ili mu barem ograničiti vrijeme koje provodi vani na 15 do 20 minuta dnevno kako bi moji psi mogli biti vani a da ga ne vide kako trči.

Ako se ovakvo ponašanje nastavi, zvaću policiju”.

Ova poruka je podijeljena više od 26 hiljada puta, a većina je majci predložila da djetetu kupi što glasnije muzičke instrumente i da pusti komšiju da nazove policiju. Kako kažu, vjerovatno će se i policajci dobro nasmijati na ovako suludu prijavu, piše The Sun.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković