Ovaj muškarac je rekorder: Položio teorijski dio vozačkog ispita iz 158. PUTA

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije konačno je položio teorijski dio ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspio da da dovoljno tačnih odgovora.

Britanska državna agencija "Driver and Vehicle Standards" nedavno je izvijestila o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspio je da položi teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti, prenosi "Oddity Central".

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem na svijetu, ali ima i onih koji su ga opisali kao primjer istrajnosti.

- Istina je što kažu - ako ne uspijete iz prve, probajte ponovo... Polaganje vozačkog ispita može da bude jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima - rekao je za "Lad Bible Mark Tongue", direktor komoanije "Select Car Leasing".

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mjestu s najviše neuspjelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju.

Podaci DVSA-a pokazuju da je na drugom mjestu žena u tridesetima koja je pala 117 puta i još uvijek nije prošla, dok je na trećem mjestu žena koja je uspjela da položi iz 94. pokušaja, prenosi Index.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković