Bračni par ima 21 dijete: Ovako izgleda njihov život

Sue i Noel Radford, supružnici iz Velike Britanije imaju čak 21 dijete.

Najstarija ćerka ima 25 godina, a najmlađe je rođeno ove godine u aprilu.

Nažalost, jedno dijete im je preminulo 2014. godine. Svoj život otvoreno pokazuju ljudima širom svijeta putem YouTube platforme gdje redovno objavljuju vlogove i otkrivaju kako izgledaju njihovi dani, priprema jela, kupovina…

U jednom od videa majka je otkrila kako kupuju odjeću za toliko djece.

Kaže da uglavnom samo ona i njene starije ćerke odlaze u trgovački lanac koji ima odjeću i obuću po vrlo pristupačnim cijenama. Tako uspije da kupi svima po nešto.

“Djevojke samo uzmu korpe, u njih ubace hrpu stvari i ostave meni da sve to platim. Kući se vratimo s gomilom kesa”, rekla je Sue koja je zatim u videu pokazala što je sve kupila, prenosi The Sun.

Ljudi u komentarima njihovih objava uglavnom pišu kako su im velika inspiracija i kako im se dive što mogu brinuti o tako velikom broju djece.

Njihov prosječan dan počinje u 6:30 ujutru i ne završava se prije 23 sata. Porodica ne živi od pomoći države nego su vlasnici pekare koja dobro posluje.

Žive u kući koja ima 10 spavaćih soba, a svakodnevno samo za doručak troše 19 litara mlijeka, 3 litra soka i 3 kutije žitarica.

Su i Noel su već i baba i djeda. Njihovo drugo dijete, ćerka Sofija i sama već ima troje djece.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković