Ostvarenje sna: Sa petoro djece žive u prikolici i putuju svijetom

Prije nekoliko godina Britni Proha njen i suprug sagradili su kuću za porodicu. Bili su srećni u njoj, ali srce ih je vuklo da se otisnu na putovanje. Prodali su kuću, luksuzno uredili prikolicu i krenuli putem.

Prije 5 godina su preselili u Spokejn, gradić u američkoj državi Vašington i odlučili da sagrade dom iz snova. Kupili su zemlju, odredili gdje će sagraditi kućicu i krenuli.

Nekoliko mjeseci kasnije na zemljištu je bila izgrađena kuća koju su bukvalno obožavali, uživajući u prelijepim zalascima sunca koje su mogli da gledaju sa trema.

Ali, duboko u srcu, domaćica, majka petoro djece i blogerka Britni i njen suprug oduvijek su željeli da putuju i jednostavno su odlučili da ne žele odustati od toga.

Ispraznili su kuću u kojoj su bili srećni i jednostavno preselili u prikolicu.

Nekoliko nedjelja pozdravljali su se s gradićem u kojem su živjeli i ljudima koji su bili dio njihovog života, pa jednostavno krenuli na novo životno putovanje, u prikolici koja je uređena tako da njihova porodica može normalno da živi.

Za prilagođavanje prikolice trebalo im je oko četiri mjeseca, a enterijer izgleda kao da je riječ o luksuznom apartmanu. Najbolji je dio to što se svakih nekoliko dana mogu parkirati i odsjesti u drugom gradu. Britni kaže kako njena porodica nikad nije bila srećnija i povezanija.

Upravo je čudesno kako porodica s petoro djece u tako malom prostoru kao što je prikolica uspijeva da održi red.

S obzirom da je riječ o malom prostoru, trebalo je osigurati da se maksimalno iskoristi prostor, pa za sve postoje zanimljiva rješenja.

Ali, čini se da nikome nije tijesno.

 

Izvor i foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić