Kakav momenat: Stavio prsten pored njihovog sina u inkubatoru, i zaprosio djevojku

Cobie Sellors bio je star samo dva dana kada je pomogao svom ocu da napravi veliko iznenađenje. U njegovom inkubatoru našli su se vjerenički prsten i poruka: 'Mama, hoćeš li se udati za mog tatu'.

John Sellors (29) je svoju partnerku Sianu Stafford (26) zaprosio uz pomoć njihovog malog sina koji se rodio 10 nedjelja ranije. Medicinske sestre su u njegov inkubator stavile vjerenički prsten i poruku na kojoj je pisalo 'Mama, hoćeš li se udati za mog tatu'.

Siana u početku nije ni primijetila poruku, ali na kraju je rekla 'da'.

- Ja nisam baš romantičan, ali sada sam želio stvarno lijepo iznenaditi Sianu, a i ona je već neko vrijeme davala znakova da se želi vjenčati. Sestre su bile sjajne i zaista su mi pomogle da nam taj trenutak ostane u pamćenju. Rekle su mi samo da Sianu izvedem na kafu i da će one sve ostalo riješiti. Kad smo se vratili poruka i prsten su bili na svom mjestu i to je bio tako predivan trenutak da im ne mogu zahvaliti dovoljno - ispričao je John iz Pinxtona.

- Bila sam šokirana, stvarno to nisam očekivala. Kada smo se vratili na odjeljenje, sestre su mi rekle da su skinule Cobiju disajni  aparat. Morala sam otići do njega da ga sada još bolje vidim bez aparata. Bila sam toliko koncentrisana na Cobija da u početku nisam ni primijetila prsten. Ali, onda mi je John rekao: ''Pogledaj, mislim da Cobie želi nešto znati''. Onda sam ugledala i poruku i bio je to jako lijep i srećan trenutak - dodala je Sian (26)

John i Sian zajedno su već osam godina, a imaju i stariju ćerku Ruby (4).

 

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Jasminka Mulić