Bračni par nakon 10 SINOVA dobio ĆERKU!

Koliko život može biti pun iznenađenja doživela je Aleksis Bret (39) iz Velike Britanije.

Ona je prva majka u državi koja je rodila deset sinova zaredom, Kembel (17), Harison (16), Kori (14), Lahlan (11), Brodi (9), Bran (8), Hanter (6), Mek (5), Blejk (3) i Rotagajd (2).

Razlika između najstarijeg i najmlađeg sina je 15 godina.

Tada je vjerovala da je to, to – da je njena porodica kompletna. Kad se osvrnula na svoj život, Aleksis je shvatila da je trudna posljednjih 18 godina svog života, ali bila je vrlo srećna što ima tako brojnu porodicu. Djevojčica je promijenila porodičnu dinamiku jer su joj braća vrlo pažljiva.

Oni paze da je ne probude, i generalno su nekako počeli bolje da se ponašaju, kažu ponosni roditelji. Dodali su da ova posljednja trudnoća nije bila planirana, pa su se iznenadili, a doživeli su još veći pozitivni šok kada je ultrazvuk pokazao djevojčicu.

"Nema više djece. Znam, rekla sam to prošli put, pa smo dobili Kameron, ali ovaj put to stvarno mislim."

Volim svoju porodicu koliko ih je sada – rekla je Aleksis, dodajući da nailazi na mnogo riječi podrške, ali ima i sramotnih komentara, poput "oni sigurno imaju finansijsku korist od toliko djece". To, tvrdi Aleksis, nije tačno jer njen muž radi dobar posao, pa uopšte ne spadaju u potpunu kategoriju dječjih dodataka.

"Moj suprug Dejvid je vozač voza. Izlazi iz kuće u 5.30 ujutru i imam vremena prije nego što se djeca probude da popijem kafu i istuširam se. Život sa 11 djece nije lak. Perem veš 49 puta sedmično, a kuću usisavam sedam puta dnevno." Ali djeca ih uvek razvesele i ispune im toplinom oko srca, tada znaju da u životu ništa ne bi promijenili.

Izvor: Kolektiv.me