JEŽ Poki je sve samo ne običan kućni ljubimac!

Iza Instagram profila Mr. Pokee stoji trogodišnji jež i njegova vlasnica, 26-godišnja studentkinja Lita iz Visbadena koja na dnevnoj bazi objavljuje preslatke fotke svog kućnog ljubimca, afričko-pigmejskog ježa.

Gdje god ide vlasnica ide i njen ljubimac pa smo tako mogli vidjeti kako Mr. Pokee uživa na putovanjima, plaži, šumi i mnogim drugim mjestima. Ovaj mali preslatki ježić zna se i uklopiti u scenografiju koju je osmislila njegova vlasnica pa smo ga i tako mogli vidjeti u raznim izdanjima. Ali ono što je najslađe od svega jesu pletene čarapice i kapa koju Mr. Pokee nosi u hladnijim danima te mali plišani ježić koji je njegova igračka.

Ovaj jež zaista uživa u životu te mu se na pokojoj fotki potkrade i osmijeh. Njegova vlasnica je napravila čak i web stranicu na kojoj možete saznati informacije o ježiću, a možeš i kupiti kalendar, čestitku ili majicu s njegovim likom.

Popularnost Mr. Pokeea je u rangu pravih holivudskih zvijezda, a na Instagramu ga prati preko 1.2 miliona ljudi. Naše preporuke su da ga i vi zapratite jer vam je zagarantovana dnevna doza slatkoće koja će vam uljepšati dan.

Izvor:Kolektiv.me