,,Meteor" i ,,Sjeverna zvijezda" osvajači Lige budućih šampiona

Fudbalski klub Meteor 2008. godište, i Sjeverna zvijezda 2010. osvajači su Lige budućih šampiona, koja je u proteklom periodu održana u svake sedmice u balonu Betis.

U kategoriji 2008/09 godište drugo mjesto osvojila je Sjeverna zvijezda, a treće je pripalo ekipi Borac. U konkurenciji 2010/11 godište drugo mjesto osvojila je ekipa Borac, dok je treće pripalo klubu Betis. 

Za najboljeg igrača 2008/09 godište proglašen je Emir Hadžimuhović, fudbaler Sjeverne zvijezde, dok je u generaciji 2010 godište njegov saigrač Amar Suljević.

Najbolji strijelac Lige budućih šampiona je Ognjen Nedović (2008) iz Sjeverne zvijezde. Titulu najboljeg golmana odnio je Vujadin Đukić (2008) iz kluba ,,Meteor", dok je za najboljeg golmana (2010) proglašen Petar Ignjatović, iz ekipe Betis.

Najbolji igrač finalne utakmice je Danijel Kosović.

Za najtalentovanijeg igrača izabran je Edvin Ličina iz ekipe Sjeverne zvijezde. Nagradu za najljepši gol dobio je Nikola Vuković iz kluba Meteor.

Kako je za Radio Bijelo Polje kazao trener fudbalskog kluba ,,Meteor" Novo Čujović, organizacija Lige bila je na zavidnom nivou.

,,Ekipa je bila podijeljena u dvije grupe, prvo mjesto smo osvojili u grupi B, jutros smo u polu-finalu savladali fudbalski klub Omladinac, i Sjevernu zvijezdu u finalu.Smatram da smo potpuno zasluženo osvojili prvo mjesto, i veoma sam zadovoljan odnosom koji djeca imaju prema treningu. Srećni smo, i idemo dalje", iskren je Čujović.

Organizator Lige budućih šampiona (Betis), Željko Rondović zahvalio se igračima, djeci koja su učestvovala, i kako ističe, dala doprinos Ligi da zaživi.

,,Zahvaljujem trenerima ekipa koji su nam pomogli u organizaciji, kao i fudbalskim klubovima. Posebnu zahvalnost upućujem roditeljima koji su bili sa nama svake nedjelje, i svima koji su nam pružali podršku", navodi Rondović za Radio Bijelo Polje.

Trener fudbalskog kluba ,,Sjeverna zvijezda" Vladimir Rakonja, za naš Radio je kazao da pored prvog mjesta u toj kategoriji, imaju i najboljeg igrača.

,,U kategoriji 2008. godište osovjili smo drugo mjesto, imamo najboljeg igrača turnira tog godišta, strijelca i mladog perspektivnog igrača. Svakako da smo zadovoljni postignutim rezultatom, velika je budućnost pred tom djecom", ističe Rakonjac.

Nagrade najboljima uručili su direktor Radija Bijelo Polje, Dragić Rabrenović, trener omladinaca FK ,,Jedinstvo", Sead Babača, bivši fudbaler Jedinstva, , igrao u Izraelu, Moldaviji, Maleziji, trenutno igra na Tajlandu, Žarko Korać, Marko Rakonjac igrač FK ,,Čukarički", Jovana Rondović u ime organizatora, Edo Hadžimuhović u ime sponzora.

Medijski sponzori lige: Radio Bijelo Polje i Dnevne novine Dan. Generalni sponzor Lige Elegant kids, zlatni sponzor Stefan Savić.

Autorka: Eldina Bećirović 

Foto: Redakcija Radija Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE