Jedinstvo i Igalo podijelili bodove

 

Fudbaleri Jedinstva igrali su danas na svom terenu neriješeno sa ekipom Igala 1:1, u 13. kolu Druge crnogorske lige.

Igalo je povelo golom Bojana Kopitovića u 15, a dva minuta kasnije Denis Banda je postavio konačan rezultat.

Iako Bjelopoljci nijesu uspjeli da pred svojim navijačima dođu do tri boda, šef stručnog štaba, Slobodan Halilović, zadovoljan je odnosom i pristupom njegovih momaka igri.

„Nedostajalo nam je koncentracije u samoj završnici napada, reagovali smo brzopleto, akcije nam jako brzo prekidao protivnik, što nas je nažalost i koštalo pobjede. Nemamo dovoljno igrača koji su spremni za kreativnost u završnici napada, a i naši napadači su praktično individualci, što predstavlja veliki problem za njihovu kooperativnost unutar igre“, kazao je Halilović nakon meča.

Kako je istakao ovo je deveta neriješena utakmica, a iako u narednom kolu igraju protiv vodećeg Bokelja, ipak vjeruje u pozitivan rezultat u Kotoru.

„Mislim da moja ekipa ima jako profesionalan pristup igri, to je ono što i nadomješta čak i nedostatak igrača.  Ja sam uvijek optimista i mislim da možemo da pariramo i ekipi koja je na vrhu tabele i bar izvučemo bod“, dodao je Halilović.

FK Jedinstvo: Joksimović, Gordić, Kriještorac (Poljak), Anđelić (Nakahara), Merdović, Banda D., Hajrović, Banda H., Mizokami, Idrizović, Šćepanović

FK Igalo: Bjelica, Bugarin, Krulanović, Đukanović, Vlahović,Koprivica (Bakrač), Poček, Jeknić, Kopitović, Vilotijević (Divac),Vučić

Duel vodećih timova, drugoplasirane Mladosti i lidera šampionata, kotorskog Bokelja u Donjoj Gorici završen je 0:0, u utakmici 13. kola Druge crnogorske lige. Otrant Olimpik je u Ulcinju, preokretom u finišu, pobijedio Kom 2:1. Arsenal je u Tivtu pobijedio Berane 2:0, dok je Dečić u Tuzima trijumfovao u duelu sa Jezerom iz Plava 4:1.

Bokelj je, poslije 13. kola, prvi na tabeli sa 26 bodova.  Mladost je druga sa 24, po 19 osvojili su Igalo i Arsenal, a po dva boda manje Kom, Jedinstvo i Otrant-Olimpik.

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE