Demir Mulić, pobjednik je MTB kupa Makedonije koji se proteklog vikenda održao u Skoplju

Demir Mulić, najbolji crnogorski biciklista, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja, pobjednik je MTB kupa Makedonije koji se proteklog vikenda održao u Skoplju. 

Park šuma "Gazi Baba", kod Skoplja u nedjelju 07. oktobra bila je još jedna prilika mnogih talentovanih mountainbiker-a, da svoju takmičarsku sezonu privedu kraju na pravi način. Naš takmičar Demir Mulić, iako tek od prije mjesec dana pod licencom Medjunarodne Biciklističke Unije (UCI), nastupio je i opravdao očekivanja svih prisutnih.

"Opravdao sam svoja očekivanja, a vjerujem i drugih. Ovom pobjedom sam nastavio svoj niz odličnih rezultata na medjunarodnim takmičenjima, što mi je zapravo bio i cilj. Trku sam odvozio uz dosta rezerve i ostvario pobjedu bez ikakvih problema. Koristim priliku da se zahvalim svima na čestitkama i podršci kako danas, tako i za cjelokupnu godinu", kazao je Mulić. 

Naš tim takodje koristi priliku da pozove sve, kako takmičare tako i ljubitelje biciklizma, da u Kolašinu prisustvuje MTB trci u ogranizaciji biciklističkog kluba "MFR-Tempo".

O detaljnim informacijama i datumu održavanja trke, ljubitelji biciklizma usko će biti obaviješteni.

 

Tekst i foto: Biciklistički kluba "MFR-Tempo" - Bijelo Polje