Džudisti “Favorita” uspješni u Podgorici

Džudisti kluba “Favorit” osvojili su 12 medalja na Međunarodnom turniru “dr Šćepan Simanić”, održanom proteklog vikenda u Podgorici.

U jakoj konkurenciji do zlatnog odličja uspjeli su da dođu Almin Ljušković, Hana Džogović i Hana Trubljanin, dok su odlične rezultate postigli i Sofian Durović, Dženan Džogović i Ibrahim Avdić, koji su ovojili srebrne medalje.

Iz Podgorice džuditi “Favorita” donijeli su i šest bronzanih medalja, koje su pripale Aniti Zejnilović, Ilijasu Dobardžiću, Amaru Dobardžiću, Damiru Pačarizu, Brahu Brzaću i Anji Femić.

Trener kluba “Favorit”, Enes Camić, kazao je da je zadovoljan rezultatom i da je to ono što je i očekivao od svojih takmičara.

“Zaista su svi bili odlični, iako je ovo nekima bilo i prvo takmičenje. Bilo je preko 250 takmičara iz zemalja regiona, ali naš rad, trud i napor je zaista dao sjajne rezultate, što pokazuje i broj medalja”, istakao je Camić.

Narednog mjeseca održaće se manifestacija “Favorit 2017”, na kojoj će biti dodijeljene nagrade najuspješnijim džudistima.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Džudo klub “Favorit”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE