Uspjeh džudista Favorita: Prvak Crne Gore Ivan Joksimović, Ajši Ćorović bronza

Danas je u prostorijama OŠ Novka Ubović u Podgorici održano prvenstvo Crne Gore za starije pionire i pionirke uzrasta 2010/11. Džudo klub Favorit iz Bijelog Polja predstavljali su Ajša Ćorović, Ivan Joksimović i Talha Mekić.

Enes Camić: “Ajša je osvojila bronzanu medalju sa dvije pobjede i porazom kao debitant veoma dobro se borila, dok je Talha Mekić bio peti i izgubio u meču za bronzu sa jednom pobjedom i dva poraza.

Ono na šta smo u klubu izuzetno ponosni jeste da je naš takmičar Joksimović Ivan osvojio zlatnu medalju sa četiri pobjede i postao prvak Crne Gore u kategoriji -66kg. Iza Ivanove medalje stoji dugogodišnji rad i trud, brojne medalje i pehari, trenira 9 godina u klubu i nosilac je braon pojasa. Njegovi brat i sestra su takođe dugogodišnji članovi i takmičari kluba. Ajša i Ivan su se klasifikovali za predstojeće Balkansko prvenstvo u svojim kategorijama i dobili status reprezentativaca. Zlato i bronzu donosimo danas u Bijelo Polje a već sjutradan nas očekuje Prvenstvo Crne Gore za kadete i kadetkinje gdje ćemo takođe uzeti učešća.” Ekipu su predvodili Enes Camić i Dajlan Mekić.

Izvor i foto: džudo klub Favorit