Ramović: "Potrudićemo se da KK Jedinstvo podignemo na viši nivo"

Košarkaški klub Jedinstvo večeras je priredio koktel za prijatelje kluba, bivše i sadašnje igrače kao i za sponzore i donatore.

Uz lijepu atmosferu ozvaničen je još jedan kraj kalendarske godine uz obećanja da će ovakvi događaji prerasti u tradiciju gdje će se sumirati rezultati i praviti planovi za narednu sezonu.

To je za Radio Bijelo Polje potvrdio i direktor kluba Vladimir Moračanin.

„Klub je trenutno na stabilnim nogama, da idemo onim koracima kako smo i zamislili, da sezonu odradimo kvalitetno, da na kraju sezone budemo među četiri ekipe, a ako se ukaže šansa mislim da ćemo uspjeti u plej ofu, a za ubuduće garantujem da ćemo u naredne tri godine, dok traje moj mandat, sigurno gledati abaligaša u Bijelom Polju“ kazao je Moračanin zahvalivši se predsjedniku Petru Smoloviću i direktoru Centra za sport i rekreaciju Marku Maslovariću na nesebičnoj podršci.

Predjednik KK Jedinstvo Hasan Ramović je kazao da treba svi da se potrude da bi se napravili homogeni kolektivi u sportu te da je cilj svakog društva da razvija kulturu i sport u koje treba i ulagati sredstva.

„Pozivam svoje kolege biznismene da u svojim budžetima planiraju izdvajanje za kulturu i sport, jer ako budu planirali te troškove, onda će se potruditi da to i zarade i to ne bi uticalo na njihovo poslovanje. To moje izdvajanje za sport bio je, čini mi se, neki temelj mog truda da uvijek imamo pozitivno poslovanje.Potrudićemo se da KK Jedinstvo podignemo na viši nivo, da budemo prvaci, da pobjeđujemo, da postavimo zdrave temelje za sve one mlade igrače kojima će ovaj klub biti dobra polazna osnova za dalje napredovanje“ kazao je Ramović.

 

Tekst: Vanja Šabanović

Foto: Dalibor Rakočević