Remi fudbalera Jedinstva Franca na domaćem terenu, “dali smo maksimum”, izjavio trener Bogavac.

Fudbaleri Jedinstva Franca igrali su danas neriješeno (1:1) protiv Mornara iz Bara, na domaćem terenu, u utakmici 15. kola Meridinabet Prve crnogorske lige. Gostujuća ekipa Mornara povela je u 44. minutu prvog poluvremena, pogotkom Vojina Jeknića. Izjednačujući gol za FK Jedinstvo Franca postigao je Aldin Mušović u 75. minutu.

U izjavi za Radio Bijelo Polje, trener FK Jedinstva Franca, Vuko Bogavac je kazao: “Po zaista teškom terenu i teškom vremenu, i jedna i druga ekipa su dale svoj maksimum. Kada sagledamo sve, nakon 90 minuta, mislim da je ovaj rezultat najrealniji. Moglo je to da ode i na jednu i na drugu stranu. Momcima nemam šta da zamjerim, ispoštovali smo veliki dio dogovora, dali smo maksimum, borili smo se koliko smo mogli u ovom trenutku, i mislim da mi možemo još bolje. Taj gol u poslednjem minutu prvog poluvremena iz jedanaesterca je našom greškom”.

Bogavac je, između ostalog, za Radio Bijelo Polje dodao da je poslednjih dvadeset minuta bilo jako dobro, ogromna energija i želja uz podršku publike.

Na žalost, nijesmo uspjeli da pobijedimo, pojasnio je trener FK Jedinstva Franca, ali u ovakvoj jednoj ligi svaki bod je dragocjen.

Spremamo se za narednu utakmicu, protiv Budućnosti u Podgorici, ali svaka čast momcima na pruženom na današnjoj utakmici, zaključio je Bogavac.

 

Redakcija Radija Bijelo Polje

Foto: Dalibor Rakočević