Dan košarke na otvorenom od 12 h na stadionu u Nikoljcu

Iz KK Jedinstva pozivaju sve ljubitelje sporta, zaljubljenike u košarku i sve bivše igračice i igrače KK Jedinstvo da svojim prisustvom oplemene manifestaciju Dan košarke na otvorenom.

“Manifestaciju će otvoriti naš istaknuti sportski radnik, hroničar bjelopoljskog sporta, bivši košarkaš Jedinstva, savezni sudija i nacionalni delegat gospodin Milovan Novović”, saopštili su iz kluba.

“Biće prisutni svi igrači seniorskog pogona KK Jedinstvo koji će se staviti na raspolaganju mlađim članovima kluba i istovremeno će se vršiti upis novih članova tako da pozivamo i roditelje da svojim prisustvom uz djecu uveličaju događaj i da zajedno našim najmlađima otkrijemo čari košarke”.

“Zanimljiv program je pred nama, kadeti domaćih odigraće utakmicu protiv naših sportskih prijatelja iz Berana, KK Lim. Zatim pioniri od 13h igraće protiv naših dragih prijatelja iz Kolašina, KK Gorštak. Pokazni trening mlađih pionira zakazan je u 14h a nakon pola sata čeka vas interesantan pokazni trening u vidu igrica i zadataka spretnosti škole košarke i članova mini basketa KK Jedinstvo kao i mlađanih dama iz ŽKK Obrov iz Bijelog Polja.”

Izvor i foto: KK Jedinstvo