Suad Šehović završio karijeru

Bivši crnogorski reprezentativac i doskorašnji košarkaš Budućnosti Suad Šehović završio je svoju košarkašku karijeru.

Šehović se na instagramu obratio javnosti, saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Sve važne odluke u životu donosio sam vrlo pažljivo. Tako sam i o završetku karijere razmišljao dugo. Nije bilo lako okačiti patike o klin, ali smatram da je ovo pravi trenutak da se povučem.

Nema veće sreće i privilegije od toga da se baviš poslom koji voliš, a meni je košarka donijela zaista mnogo dobrih stvari. Za više od 20 godina karijere doživio sam dosta uspona i padova, ali nikad nisam skretao sa puta koji sam zacrtao. Bilo je mnogo lijepih trenutaka u klubovima za koje sam igrao, važnih pobjeda i titula, ali i poraza, sportskih povreda i nekih neostvarenih zelja. Nakon i jednih i drugih, trudio sam se da ostanem fokusiran i dam jos više, da treniram jos jače..

Posebna čast mi je kao profesionalnom sportisti ali i iskrenom patrioti, što sam igrao za reprezentaciju Crne Gore i predstavljao je na najvećim evropskim i svjetskim takmičenjima.

Kao važnu prekretnicu u karijeri, naveo bih dolazak u Budućnost, klub u kojem sam odigrao najbolje utakmice, nosio kapitensku traku, osvojio važne titule i zadržao se punih 10 godina. Srećan sam što baš ovđe završavam svoju igračku karijeru.

Na kraju, želio bih da se zahvalim svojoj porodici za ljubav, razumijevanje i bezrezervnu podršku svih ovih godina. Hvala klubovima koji su mi ukazali povjerenje, trenerima, saigračima, navijačima, novinarima i svim dobrim ljudima koji su na bilo koji način bili dio moje sportske priče i podržavali me u karijeri.
Ovo je kraj jedne sjajne životne etape, a ja se radujem svemu novom što dolazi.

Sportski pozdrav, Suad Šehović"

Izvor: RTCG