Prvo mjesto Adili Mušović, u II kolu Bokserske lige u Podgorici

Adila Mušović, članica BK ,,Feniks“ iz Bijelog Polja je osvojila prvo mjesto u kategoriji školarki do 48 kg, u II kolu Bokserske lige u Podgorici, nakon što je ubjedljivo savladala suparnicu iz Bara rezultatom 3:0.

,,Adila Mušović je dvostruki prvak države. Dva puta proglašavana za najbolju crnogorsku bokserku u uzrastu kadeta. Reprezentativka je od 2020.godine. U Grčkoj je osvojila zlatnu medalju, u Banja Luci srebrnu. Pobijedila je svu svoju konkurenciju u Crnoj Gori i regionu i vjerovatno će biti učesnik Evropskog prvenstva u Sloveniji“, saopštio je za Radio Bijelo Polje trener BK ,,Feniks“, Mevludin Mulić.

Iz BK ,,Feniks“ su ponosni na nju i ističu da od 12 mečeva ima samo jedan poraz.

Mulić je podsjetio da je Adila krajem prethodne godine dobila i nagradu od Bokserskog saveza Crne Gore. Njene medalje i uspjesi ne mogu biti neprimijećeni, kao ni njenih kolega. Naime, još dva boksera iz ovog kluba se spremaju za Evropsko prvenstvo.

Zaključio je, između ostalog, da obzirom na odlične rezultate koje se postižu na takmičenjima, boksu treba posvetiti mnogo više pažnje.

Izvor i foto: BK ''Feniks''