Odbojkaši Jedinstva nisu prošli u finale Kupa Crne Gore

Odbojkaši Jedinstva poraženi su večeras u revanš utakmici polufinala Kupa Crne Gore od ekipe Budućnost Volija rezultatom 0:3 (18:25, 22:25, 22:25)

Najefikasniji igrači Jedinstva bili su Lazar Cimbaljević sa devet poena, poen manje postigao je Milan Rovčanin, a sedam poena osvojio je Vladan Stojanović. Budućnost Voli do pobjede su vodili Arman Čirić sa 12 i Bojan Strugar sa 10 osvojenih poena.

Prema riječima trenera Jedinstva Darka Prebiračevića ekipa Budućnosti zasluženo je došla do pobjede.

“Budućnost je po drugi put uspjela da nas nadigra i zasluženo se plasirala u finale gdje ih očekuje ekipa Budve. Mislim da smo mogli više da postignemo samim tim što smo na svom terenu, međutim ono što je činjenica je da  su nas oni večeras naservirali, slabije smo primali, skratili svoje opcije u napadu i tako odigrali cijeli meč bez napada sa sredine” kazao je Prebiračević.

On je istakao da ih već u subotu očekuje zahtjevna utakmica protiv ekipe Budve.

“Ne mogu da budem zadovoljan utakmicom, jer mislim da možemo mnogo više, ali sada je to tako. Već u subotu nas očekuje početak polufinalne serije protiv Budve, serija se igra na tri dobijene utakmice,  i to će biti još zahtjevniji posao nego ovo danas, jer Budva je apsolutni favorit za osvajanje titule prvaka i pokušaćemo da pružimo što bolju igru” dodao je trener Jedinstva.

Finale Kupa Crne Gore odigraće se 1. aprila.

 

Tekst: Vanja Šabanović

Foto: Dalibor Rakočević