Sensei Zoran Milović u Bijelom Polju predavač na seminaru "Promocija džudoa među mladima "

Majstor borilačkih  vještina Zoran Milović boraviće naredna dva dana u Bijelom Polju kao gost džudo kluba  "Favorit", gdje će održati sedmi po redu  seminar "Promocija džudoa među mladima ", a potom i predsjedavati Komisijom za polaganje pojaseva i učeničkih zvanja.

Prema riječima trenera Enesa Camića, datum održavanja seminara se simbolično  poklapa sa Danom reprezentacije, jer je Zoran Milović bio reprezentativac bivše Jugoslavije i osvajač brojnih medalja i priznanja. Seminar koji je otvorenog tipa, održava se 10. marta u terminu od 18:30-21h u prostorijama Camić akademije, i može mu prisustvovati svaki džudista bez obzira da li je član kluba ili ne, pojasnio je trener.

Camić je naveo da će džudisti tokom sjutrašnjeg dana, povodom Dana reprezentacije, učestvovati i na Sajmu sporta u sportskoj hali u Nikoljcu, gdje će prikazati tehnike i promovisati svoje članove kao i nagrade, medalje, priznanja.

Za  subotu 11.mart , zakazano je polaganje pojaseva i učeničkih zvanja za 40-ak članova kluba ‘’Favorit’’,  gdje će Milović biti predsjednik Komisije.

Izvor: Džudo klub ‘’Favorit’’

www.radiobijelopolje.me