Jedinstvo savladalo Petrovac

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva France pobijedili su na svom terenu ekipu  Petrovca rezultatom 2:1, u utakmici 21. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Domaći su poveli golom Amira Muzurovića u pedesetom minutu, protivnička ekipa je remizirala u 87. minutu kada je Dejan Perović je postigao gol, dok je pred sam kraj meča, Sead Dacić uspio da zatrese mrežu Petrovca i poveo svoj tim do pobjede.

Čestitajući svojim igračima na dobroj igri, trener Jedinstva Vuko Bogavac je kazao da su utakmicu odigrali drugačije te da je sama promjena uslovila i pobjedu.

„Petrovac je izuzetna ekipa koja je to i danas pokazala. Mi smo danas drugačije odigrali nego što inače igramo i ta promjena načina igre nam je i donijela pobjedu, jer smo iskoristili prostor koji nam se ukazao tokom utakmice. Međutim, ovu pobjedu brzo zaboravljamo, jer već u utorak igramo novu, jako bitnu utakmicu protiv Jezera , kada ćemo učiniti sve da ostvarimo novu pobjedu koja bi nam mnogo značila u daljoj borbi za opstanak“ kazao je Bogavac.

Tekst:Vanja Šabanović

Foto:Dalibor Rakočević