Džudo klub"Favorit" sa uspjehom završava još jednu godinu

 Članovi džudo kluba “Favorit” vratili su se danas sa još jednog takmičenja iz Podgorice gdje su osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu bronzanu medalju.

Kako je kazao trener Enes Camić, Bjelopoljci su uspjeli da osvoje medalje u takmičenju u kojem je učestvovalo 560 takmičara iz 40 klubova iz Crne Gore i regiona.

“Bjelopoljski džudo klub "Favorit" predstavio je osam takmičara :Ivan Joksimović osvojio je zlatnu medalju, Destanović Elvis i Kolić Halid dobili su srebrene, a  Džogović Hana bronzanu medalju. U takmičenju su učestvovali još  Amina i Kanita Džogović, Šestović Miraš i Omar Hodžić” istakao je Camić.

Sumirajući rezultate rada u ovoj godini, Camić je kazao da je ponosan na članove kluba koji su uspješno obilježili 2022 godinu u kojoj su, kako je istakao, dobili i četiri nova majstora crnog pojasa I Dan.

“Svake godine uz skromnu svečanost proglašavamo najuspješnije pa smo tako nedavno proglasili najbolje za 2022.g. a to su: Ibrahim Avdić koji je ove godine imao najviše mečeva i osvojenih medalja , Amina Džogović i perspektivni takmičar Ivan Joksimović koji je danas dokazao klasu i opravdao očekivanja osvajanjem zlatne medalje” istakao je Camić i dodao da su i za najmlađe pripremili krajem mjeseca trening sa poklon iznenađenjima.

 

 Tekst:Vanja Šabanović

Foto: Džudo klub “Favorit