Avdić na reprezentativnim pripremama u Podgorici, u "Favoritu" spremni za brojna takmičenja

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Džudista bjelopoljskog "Favorita", Ibrahim  Avdić, na pripremama je kadetske reprezentacije u Podgorici, saopštili su iz ovog kluba.

Ove pripreme, koje se održavaju u SC Ljubović  uz nadzor stručno-trenerske komisije, biće prilika da se formira i nacionalni tim koji će predstavljati našu državu na predstojećem  zvaničnom prvenstvu Evrope za kadete, koje se ove godine krajem juna održava u Poreču u Hrvatskoj.
 
Iz "Favorita" napominju i da je Ibrahim nedavno nastupio i na Evropskom Kupu u Bukureštu, prvi put u svojoj karijeri, i zauzeo visoko 9. mjesto.
 
Trener i predsjednik kluba, Enes Camić, u izajvi za Radio Bijelo Polje, najavio je i da će Avdić, zajedno sa ostalim takmičarima "Favorita", nastupiti 4. juna na turniru u Kotoru.
 
"Već  11.i 12.juna nastupamo na dva fronta -, poletarci će se takmičiti na Državnom prvenstvu za 2012-2014. godište, a prvi tim na zvaničnom Kupu grada Sarajeva. Očekujemo visok plasman i brojne medalje", kazao je Camić.
 
I nakon ovih takmičenja, džudisti "Favorita" nastavljaju sa radom, a planirana je i ljetnja škola samoodbrane za zainteresovane sugrađane.
 
"Tokom ljeta ćemo raditi u sali u Voljavcu, gdje će se održavati i pripreme paraolimpijca Adnana Kujovića za Evropsko seniorsko prvenstvo u Kaljariju, Italiji, koje će se održati od 2. do 9.septembra", dodao je trener Camić.
 
Autorka: Sanja Dulović
Foto: Džudo klub Favorit