Postavljene stolice na istočnoj tribini, u klubu se nadaju i skorijoj izgradnji pomoćnog terena

Na istočnoj tribini gradskog stadiona u Nikoljcu postavljeno je 1 200 novih stolica, čime su nastavljeni radovi na uređenju gradskog stadiona, koje uprava bjelopoljskog Jedinstva sprovodi u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore i uz podršku Opštine.

Predsjednik FK Jedinstvo, Nermin Bećirović, kazao je za Radio Bijelo Polje je ovo samo još jedan u nizu infrastrukturnih projekata, za čiju realizaciju je Fudbalski savez izdvojio oko 10 hiljada eura.

“Nakon postavljanja reflektora na gradskom stadionu, vrijednosti 650 000 eura, uspjeli smo i da postavimo plastične stolice na istočnoj tribini. Ukupno je postavljeno 1 200 stolica, a za njihovu nabavku i montiranje izdvojeno je oko 10 hiljada eura”, kazao je Bećirović.

On je zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem i sekretarom Momirom Đurđevcem, koji su, kako je rekao, uvijek imali sluha za sve potrebe bjelopoljskog Jedinstva.

“Iskreno se nadam da ćemo zajednički uspjeti da realizujemo  još dva velika infrastrukturna projekta, koji su već u prirpemi, a to su  izgradnja pomoćnog fudblskog terena - trening kampa i rekonstrukcija zapadne tribine na gradskom stadionu”, naveo je predsjednik FK Jedinstvo.

Podsjetimo, ovog vikenda startuje proljećni dio Druge crnogorske lige, a u prvom meču Jedinstvo dočekuje ekipu Koma.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: FK Jedinstvo