Uprkos velikoj borbi, Bjelopoljke poražene od Albatrosa

Odbojkašice Jedinstva poražene su večeras u SC “Nikoljac” od Albatrosa, rezultatom 2:3 (25:13 13:25 25:17 22:25 8:15), u 13. kolu Prve lige Crne Gore.

Poslije velike borbe Bjelopoljke ipak nijesu uspjele da trijumfuju, iako su dva puta vodile u setovima, a imale su prednost i u četvrtom.

Trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je pobjednika odlučilo iskustvo i kvalitet protivničke ekipe u ključnim momentima.

“Čestitke za obje ekipe na jednom zanimljivom meču, a posebno ekipi Albatrosa na ostvarenom trijumfu. Naravno, čestitke i mojoj ekipi, koja je sigurno dala sve od sebe, ali nažalost večeras nije bilo dovoljno za pobjedu”, rekao je Miladinović.

U ekipi Jedinstva najviše poena osvojila je kapitenka Mileva Magdelinić (23), Isidora Jevrić je susret završila sa 15, Gordana Madžgalj sa 13, Dragana Rakočević sa 10, Andrea Krgović sa osam, a Milica Radović sa šest poena.

Najefikasnija u timu Albatrosa bila je Anđela Kukobat sa 18 poena, Aleksandra Šćekić i Milana Samardžić-Pecelj po 16, Natalija Obradović 12, Ilinka Samardžić-Pecelj sedam, a Taša Trajković šest.

Podsjetimo, odbojkašice Jedinstva u prošlom kolu su ubjedljivo savladale ekipu Gimnazijalca.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Dalibor Rakočević