Odbojkašice Jedinstva poražene na startu drugog dijela sezone

Odbojkašice Jedinstva poražene su večeras u SC “Nikoljac” od aktuelnog šampiona Luke Bar, rezultatom 0:3 (17:25 12:25 18:25),  u 10. kolu Prve crnogorske lige.

Najbolja u ekipi Jedinstva bila je Gordana Madžgalj sa 11 poena, Mileva Magdelinić sa osam, a istakla se I Isidora Jevrić sa šest.

U pobjedničkom timu Luke Bar najefikasnija je bila Dušanka Petrović sa 18, Mia Martinović sa 12, a po devet poena postigle su Mia Ražnatović i Iva Pepđonović.

Trener Bjelopoljki, Mladen Miladinović, kazao je da su večeras nastupili bez par igračica iz prve postave, te da nijesu mogli pružiti dostojan otpor.

“Šansu su dobile djevojke koje su do sad manje igrale i na momente su pokazale da klub na njih može računati u budućnosti”, rekao je Miladinović za Radio Bijelo Polje i čestitao ekpi Luke Bar na trijumfu.

U narednom kolu Jedinstvo dočekuje Rudar, a Miladinović se nada da će tokom nedjelje uspjeti da kompletiraju ekipu i da u punom sastavu dočekaju tim iz Pljevalja.

Podsjetimo,  u prvom dijelu sezone Jedinstvo je upisalo pet pobjeda, a ekipa Luka Bar upisala je osam pobjeda i jedan poraz.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Dalibor Rakočević