Crna Gora kredibilan partner i dobar organizator

Crna Gora će, kao i prilikom organizacije prethodnih međunarodnih takmičenja, pokazati da je kredibilan partner i dobar organizator, koji zaslužuje povjerenje Evropske rukometne federacije i federacija sa kojima će biti domaćini Evropskog prvenstva, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda.

Šampionat će biti odigran od 4. do 20. novembra u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.Kapisoda je u Ljubljani, na sastanku čelnika saveza organizatora šampionata i u prisustvu prvog čovjeka „evropske kuće rukometa“ Mihaela Viderera, kazao da Crna Gora sa nestrpljenjem očekuje novembar.

"Do tada ćemo uraditi sve da zajedno sa Evropskom rukometnom federacijom, nacionalnim savezima Slovenije i Sjeverne Makedonije, pripremimo sve na najbolji način, kako bi i ovaj izazov realizovali sa najvećom ocjenom", rekao je Kapisoda.Sastanak, na kojem je crnogorski savez osim Kapisode oredstavljao i direktor Emir Bešlija, bio je prilika za osvrt na urađeno u dosadašnjem periodu i definisanje dinamike predstojećih aktivnosti.

Izvor: Rtcg