Anđela Miličković opet blistala

Anđela Miličković definitivno puca na visoko. Miličković je proteklog vikenda na 15. Kupu Crne Gore za standardni vazdušni program ponovo blistala, ostvarivši apsolutni rekord od 622,5 bodova.

Anđela, koja je pucala 617,8 bodova (puška) u juniorskoj konkurenciji, rezultatom od 622,5 bodova, nagovijestila je da se od nje mora očekivati i dobar plasman na Svjetskom kupu u Minhenu.

I ostali strijelci bili su dobri, a neki prilično kod pištoljaša Jelena Pantović 560, Jovana Popović 551, Zeljko Miličković 555 krugova. Međutim, iz Streljačkog saveza posebno su apostrofirali dobro izdanje debitantkinje Ivone Bulatović, koja je pucala svoj najbolji rezultat u disciplini juniorke (pištolj) od 547, kojim se popravila za čak 20 krugova!

Iz kola u kolo strijelci potvrđuju svoj reprezentativni potencijal, zaista svi, a naročito mlađi strijelci pokazuju veliki talenat i dobre performanse naveli su iz Strelj ačkog saveza.

Sezona Kupa završava se 16. kolom koje zajedničkim snagama organizuju klubovi u Kolašinu i Beranama. Nakon toga slijedi finale u Podgorici, kao kruna domaće sezone i početak najbitinijih takmičenja u međunarodnoj sezoni Svjetskog kupa u Minhenu (koji se održava od 22. do 28. maja) za pušku i pištolj, zatim Svjetskog kupa na Malti i Evropskog prvenstva u Austriji za leteće mete (trap), te Mediteranskih igara za sve discipline.

 

Izvor:cdm.me