Poraz odbojkašica Jedinstva

Odbojkašice Jedinstva poražene su večeras u gostima od Albatrosa, rezultatom 3:0 (25:22 25:19 28:26), u 4. kolu Prve crnogorske lige.

Najbolja u ekipi Jedinstva bila je Mileva Magdelinić sa 14 poena, Milena Medenica postigla je osam, a bolja od ostalih bila je i Isidora Jevrć sa pet poena.

Trener bjelopoljskih rukometašica, Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da večerašnja igra nije bila na nivou onih prikazanih u prethodnim mečevima.

“Pravili smo neshvatljivo veliki broj grešaka i to u ključnim momentima setova, što je domaćoj ekipi sigurno olakšalo put do pobjede. Ipak, pokušaćemo da u narednoj nedjelji poradimo na uočenim greškama i što spremnije dočekamo narednim meč”, rekao je Miladinović.

U 5. Kolu Prve crnogorske lge dobojkašice Jedinstva igraju protiv Morače.

Jedinstvo: Medenica 8, A. Merdović, T. Merdović, Krgović 4, Veličković (libero), Popović, Rakočević 4, Radović 4, Magdelinić 14, T. Jevrić, Peković 1, Šebek, I. Jevrić 5, Raonić (libero).

Albatros: Danilović, Perović, Bijelović, Đurković, Tripković, Dragović 7, A. Ćirović 16, Trajković 4, Obradović 8, Vukotić, I  Samardžić-Pecelj 9, Kukobat (libero), M. Samardžić-Pecelj 10.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: arhiva OK Jedinstvo