Odigrani mečevi prvog kola turnira u malom fudbalu „Vaso, Šaban, Momo“

Mečevi prvog kola memorijalnog turnira u malom fudbalu „Vaso, Šaban, Momo“ odigrani su večeras na poligonu malih sportova u Nikoljcu.

U prvom meču Lozna Mikromont pobijedila je R-Mobile, rezultatom 3:1.  Ekipa Lozna Mikromont do trijumfa je došla golovima Almedina Ćorovića, Nenada Ignjatovića i Asada Hajdarpašića, dok je Vuk Minić bio jedini strijelac u ekipi R-Mobile.

Naš dom Simpo i Lješnica odigrali su neriješeno 1:1. Lješnica je povela preko Stefana Vojinovića, dok je ekipa Naš dom Simpo izjednačila golom Armina Hadžajlića.

U posljednjem meču 1. kola Dream house Kolašin ubjedljivo je slavio protiv ekipe E- Roma, 8:4. U listu strijelaca ekipe Dream house Kolašin upisali su se Miloš Bulatović sa četiri gola, Milivoje Bulatović postigao je tri, a  Ognjen Šušić jedan.  Golove za E-Romu postigli su Jasmin Šahman koji je dva puta zatresao mrežu,  a po jedan gol dali su i   Senad Selimović i Velibor Selimović.

Sjutra se sastaju Klub Exit Mojkovc i Sibirska 5 Kolašin, a u narednom meču D.O.O. Baćović – Betis Vraneš, dok je slobodna ekipa Sutivana.

Podsjetimo, ovogodišnji, jubilarni turnir, okupio je četrnaest ekipa podijeljenih u četiri grupe:

Grupa A:Lozna Mikromont, Naš dom Simpo, Lješnica i R-Mobile

Grupa B: Klub Exit Mojkovac, Trebjesa Nikšić,  Sport caffe i Sibirska 5 Kolašin

Grupa C: Sutivan, D.O.O.Baćović,Betis Vraneš

Grupa D: Pruška Mesopromet Franca, Dream House Kolašin i E-Roma

Organizator memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“ je Centar za sport i rekreaciju, pokrovitelj je Opština Bijelo Polje, a partner Fudbalski savez Crne Gore, koji će za sve utakmice na turniru delegirati  svoje sudije.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić