Počeli radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja na gradskom stadionu u Nikoljcu

Radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja na gradskom stadionu u Nikoljcu počeli su danas, saopštio je za Radio Bijelo Polje predsjednik FK Jedinstvo, Nermin Bećirović.

“Trenutno se izvode radovi na iskopu temelja za stubove reflektora, kao i iskopi za kanale za napajenje postavljanje dodatnog agregata na gorivo. Nakon toga biće nastavljeni radovi na betoniranju i postavljanju stubova, a zatim će i konačno biti postavljeni reflektori”, kazao je Bećirović.

Saopštio je i da je rok za završetak radova 60 dana od uvođenja izvođača u posao.

“Investitor je Fudbalski savez Crne Gore, projektant ING- INVEST doo Danilovgrad, a radove izvodi La Collina doo Podgorica, uz nadzor Studio K doo Podgorica. Očekujem da će radovi teći planiranom dinamikom i da ćemo uskoro dobiti reflektore, kako bi konačno mogli da igramo mečeve na našem stadionu i u večernjim terminima”, naveo je predsjednik FK Jedinstvo, Nermin Bećirović.

On je zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore na vrijednoj donaciji, posebno predsjedniku Dejanu Savićeviću, koji je obećao snažnu podršku u realizaciji svih narednih projekata koji se tiču unapređenja funkcionisanja bjelopoljskog kluba Jedinstvo.

Podsjetimo, rukovodstvo Fudbalskog saveza, na čelu sa predsjednikom Savićeviće, boravilo je juče u Bijelom Polju, a tom prilikom održan je i sastanak sa  predsjednikom Opštine, Petrom Smolovićem, i predsjednikom FK „Jedinstvo“, Nerminom Bećirovićem.

Tom prilikom, između ostalog, zaključeno je da će se postavljanjem reflektorskog osvjetljenja na gradskom stadionu zaokružiti uspješan investicioni ciklus posvećen unaprijeđenju fudbalske infrastrukture u gradu na Limu.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: FK Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE