Bjelopoljski bokser Luka Gačević dobio poziv za međunarodni kamp u Ukrajini

Bjelopoljski bokser Luka Gačević, na poziv selektora crnogorske reprezentacije Boška Draškovića, boraviće od od 2. do 13. februara u Ukrajini, gdje se održava međunarodni trening kamp.

Za mladog boksera biće to dobra uvertira za takmičenja koja ga očekuju ove godine.

Trener BK „Bijelo Polje, Mugoša Kovačević, kazao je da je poziv Gačeviću još jedan pokazatelj da se prati bjelopoljski boks, koji ima kvalitetne borce.

„Riječ je o međunarodnom trening kampu, na kojem će pored Luke biti još pet crnogorskih reprezentativaca. Biće to jedno veliko i značajno iskustvo, s obzirom da će tu biti i bokseri iz Gruzije, Ukrajine, Moldavije i Bugarske“, kazao je Kovačević za Radio Bijelo Polje.

Nakon kampa u Ukrajini, Luka Gačević, kao i Đorđe Smolović, takođe član BK „Bijelo Polje, učestvovaće na međunarodnom bokserskom turniru „Jadranski biseri“, koji će se od 16. do 22. februara održati u Budvi.

„Biće to prva provjera za naše boksere u ovoj godini. „Jadranski biser“ će okupiti veliko broj jakih reprezentacija, među kojima Rusije, Ukrajine, Bugarske, Gruzije, kao i Uzbekistana i Indije“, saopštio je Kovačević.

On je dodao da će to biti  pravi test pred Svjetsko prvenstvo koje je planirano za april mjesec u Poljskoj.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: BK „Bijelo Polje“

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE