Jedinstvo počelo pripreme, Lambulić vjeruje u kvalitet ekipe

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva počeli su juče pripeme za proljećni dio sezone.

Glavna prozivka održana je na gradskom stadionu u Nikoljcu, a od danas su krenuli sa treninzima na mojkovačkom terenu, gdje će odraditi veći dio priprema.

Bjelopoljski klub napustio je Filip Kalačević, koji je prešao u Grbalj,  a još uvijek se čeka da se treninzima priključe Vulević i Ivanović, od kojih se dosta očekuje i u ovom dijelu sezone. Takođe, Bjelopoljce je u napadu pojačao i Pavle Čujović, doskorašnji fudbaler Berana.

Pomoć očekuju i od kapitena Gordića, koji je nakon razgovora sa novim šefom stručnog štaba, Mladenom Lambulićem, obećao da će, uprkos drugačijim planovima, biti tu za svoj klub.

Lambulić je za Radio Bijelo Polje saopštio da vjeruje u svoj tim i da će učiniti sve da izvuče ono najbolje iz svakog igrača.

„Iako smo odradili samo dva treninga, zadovoljan sam ono što sam vidio do sada. Ne želim odmah da govorim o nekim velikim ciljevima, ali s obzirom na kvalitet ekipe i imena koja imamo u klubu, zaslužujemo da se nađemo u gornjem dijelu tabele, što ćemo i pokušati da ostvarimo“, poručio je Lambulić.

Bjelopoljci će prvi kontrolni meč odigrati 6. februara protiv Adrie, a za 13. je zakazan meč sa ekipom OFK Titograd.

Fudbaleri Jedinstva  jesenji dio sezone Amplitudo Druge lige završili su na šestom mjestu sa 21 bodom. Jedinstvo je u prvom  dijelu sezone upisalo 5 pobjeda, 6 remija i 8 poraza, uz gol razliku 24:22.

Autorka:Sanja Dulović

Foto: FK Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE