"Plave" će opravdati ulogu favorita u Banovićima

Košarkašice Budućnost Bemaxa otputovale su u Banoviće, gdje će sjutra od 19.15 sati gostovati šampionu Bosne i Hercegovine u okviru 7. kola WABA lige.

Trener Vladan Radović kazao je da očekuje da “plave”opravdaju ulogu favorita.Podgoričanke su u dosadašnjem dijelu ostvarile tri pobjede i poraz, dok su Banovići upisali tri poraza u isto toliko mečeva.

,,Plave” nakon prvog poraza u Bugarskoj od Montane, nastojaće sjutra da naprave reakciju i vrate se na pobjednički put.

“Igramo protiv ekipe Banovića, koja je ove godine podmladila sastav, ali imaju i nekoliko iskusnih i kvalitetnih igračica, kao što su Marković, Ikanović, Zeljković, Prokić, i posljednje pojačanje Tompson, koja će, vjerujem imati jak uticaj na njihovu igru. Mi ćemo, kao što konstantno napominjemo i  insistiramo, fokusirati se na našu igru i na zahtjeve i zadatke koje svaka od mojih djevojka ima. Ukoliko taj dio ispoštujemo, siguran sam da ćemo i opravdati ulogu favorita. Kao opomena može da nam posluži prvo poluvrijeme naše proslogodišnje utakmice u Banovićima, kada nijesmo bili intezitetom igre na nivou koji je potreban i koji mora da nas odlikuje”, rekao je trener Podgoričanki Vladan  Radović.

Izvor: Rtcg