Bilo je puno pozitivnih stvari, ali bih volio da smo pobijedili

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić rekao je da je vidio mnogo pozitivnih stvari u meču sa Kazahtanom, te da bi trijumf sve to krunisao.

 “U prvom poluvremenu uopšte nijesmo igrali, dok smo u nastavku bili mnogo bolji.Rezultat je realan, rival je zaslužio da ne izgubi utakmicu. Dobro je što smo isprobali dosta igrača i ima puno pozitivnih stvari, ali bih volio da smo pobijedili. Imamo jasniju sliku što se tiče stanja ekipa. Širimo krug reprezentativaca i mislim da smo na dobrom putu da napravimo solidnu ekipu, koja će u budućnosti moći da napravi dobre rezultate”, kazao je naš selektor.

"Sokoli" se sada okreću mečevima sa Azerbejdžanom i Kiprom. Selektor očekuje komplikovane mečeve, ali cilj je ostvariti šest bodova.

“Idemo na dvije pobjede, iako zavisimo od Luksemburga. Možda i oni kiksaju, pa nam se posreći. Očekujem teške sljedeće dvije utakmice”, zaključio je Hadžibegić.

Stevan Jovetić je rekao da su igrači iz domaće lige položili test u meču sa Kazahstanom.

"Ovo je bila dobra proba, prije svega za igrače iz domaće lige. Dobili su šansu da se pokažu, ostavili su dobar utisak", rekao je kapiten „hrabrih sokola”.

As Monaka je igrao u posljednjih pola sata.

"Željeli smo pobjedu, ali bitnije su sljedeće dvije utakmice. Poraz od Luksemburga nas je malo zatekao, ali vjerujem da će nam biti dovoljne dvije pobjede, da će Luksemburg negdje ispustiti bodove. Žao mi je što sa nama nije Nikola Vukčević, moramo bez njega. Mislim da nam nije mjesto u C Ligi nacija", kazao je Jo-Jo.

Izvor:rtcg