Remi Jedinstva i Grblja

Fudbaleri Jedinstva remizirali su danas sa ekipom Grblja, 1:1, u utakmici 13. kola Amplitudo Druge fudbalske lige.

Domaći su poveli preko Luke Klikovca u 49. minutu, ali su Bjelopoljci uspjeli da izjednače golom Filipa Kalačevića u 75. minutu igre.

Trener fudbalera bjelopoljskog Jedinstva, Sead Babača, kazao je za Radio Bijelo Poljeda ostaje žal zbog izgubljena dva boda, koja su, kako je istakao, više nego zasluženo trebali da osvoje danas.

“Odlično smo otvorili utakmicu, imali penal već u petom minutu,  koji nažalost nijesmo realizovali. Poslije toga imali smo još tri ozbiljne šanse, koje takođe nijesmo iskoristili i tako protivniku dali vjetar u leđa da u drugom poluvremenu krene agresivnije. To im se  vrlo brzo isplatilo, jer  su poveli iz prve situacije u našem šesnaestercu. I pored tog minusa nastavili smo u dobrom ritmu, stvarali šanse, ali je golman Grblja branio čak i ono nemoguće. Ipak, uspjeli smo da izjednačimo i u zadnjih 20 minuta pokušali sa četiri napadača da dođemo do preokreta, ali nijesmo uspjeli”, kazao je Babača.

Bjelopoljce već u srijedu očekuje novi meč, kada će na svom terenu dočekati ekipu Drezge.

U 13. kolu Amplitudo Druge fudbalske lige,  Kom je u Beranama izgubio od istoimenog domaćeg tima 2:1. Arsenal je u Kotoru izgubio od Bokelja 3:2, dok su Mornar i Igalo igrali u Baru 0:0.

Prvu pobjedu ove sezone ostvarila je Drezga, koja je u Spužu savladala rožajski Ibar 3:0.

Kom i Arsenal, nakon 13. kola, dijele prvo mjesto na tabeli sa po 29 bodova.

Mornar je treći sa 24, dok je četvrto Igalo sa 21 bodom.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: arhiva FK Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE