Druga uzastopna pobjeda Pruške, spremni za nove trijumfe

Futsaleri Pruške savladali su  u gostima KMF Gorštak, rezultatom 3:5 (2:1), u utakmici 4. kola Prve futsal lige Crne Gore.

KMF Gorštak vodio je na poluvremenu 2:1, a zatim u drugom poluvremenu uvećao prednost na 3:1. Međutim, Pruška se nije predavala i velikom borbenošću preokrenula na 3:5.

Bjelopoljski tim do pobjede je došao golovima Kemala Alića, koji je dva puta zatresao mrežu protivnika, a u listu strijelaca upisali su se i Admir Mekić, Petar Gurešić i Eldin Alić.

U izjavi za Radio Bijelo Polje, kapiten Admir Mekić, kazao je da su zasluženo slavili u Kolašinu.

“Zaista teško gostovanje u Kolašinu protiv ekipe Gorštaka. Iako smo gubili 2:0, pa kasnije i 3:1, dobrom igrom smo uspjeli da preokrenemo rezultat i na kraju zasluženo dobijemo 5:3”, kazao je Mekić.

Ovo je druga pobjeda futsalera Pruške, nakon što su u prošlom kolu bili bolji od ekipe Mirabile Moda (7:3). Nakon povezane dvije pobjede, Mekić ističe da sa velikom sigurnošću očekuju naredne mečeve.

“Prva dva kola smo odigrali odlično, ali sreća nije bila na našoj strain. Međutim, sada smo povezali dvije pobjede i sa velikim pouzdanjem čekamo naredne protivnike”, rekao je kapiten FC Pruška.

Futsaleri Pruške slobodni su u narednom kolu, a potom ih čeka teško gostovanje u Ulcinju.

“Oni su takođe novajlijeu Futsal ligi, ali imaju jako dobru ekipu, što su i pokazali u dosadašnjem dijelu sezone. Međutim, mi svakako idemo na pobjedu i sigurno da ćemo dati naš maksimum”, poručio je Mekić.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: FC Pruška

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE