Komšijski derbi pripao Jedinstvu

Fudbaleri Jedinstva pobijedili su danas na svom terenu ekipu Berana, rezultatom 2:0, u drugom kolu Druge crnogorske lige.

Bjelopoljci su do pobjede došli golovima Ivana Ivanovića u 63. i Antona Memčevića u 87. minutu.

Trener fudbalera Jedinstva, Sead Babača, kazao je da mora biti zadovoljan zbog osvojena tri boda, ali da njegovi momci ipak nijesu prikazali igru koja se očekivala od njih.

„Izuzetno teška utakmica po sparnom vremenu u kojoj  obje ekipe nijesu pružile igru koja se očekivala. Mi smo napadali cijelo vrijeme, ali smo imali problema u samoj završnici, tako da smo se dosta mučili da probijemo odbranu protivnika. U prvom poluvremenu smo promašili penal koji nas je još više poremetio, ali smo u nastavku bili konkretniji, imali malo sreće kod vodećeg gola, a onda majstorijom Memčevića zatvorili utakmicu“, kazao je Babača nakon meča.

U narednom, trećem kolu Druge crnogorske lige, fudbaleri Jedinstva igraju protiv Ibra u Rožajama.

FK Jedinstvo: Džafić, Banda, Gordić, Šćepanović, Cvijović, Ajković, Muzurović, Kalačević, Vulević, Ivanović, Nikolić – igrali su još – Dacić, Krulanović, Memečević

FK Berane: Bečić, Đeković, Pešić, Dulović, Šćekić, Tomović, Kriještorac, Damjanović, Vilotijević, Globarević, Takumu Aoyama – za ekipu Berana nastupili su i Čujović, Šunjević, Milanović i Šoškić.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE