1. FSL: Jedinstvo bolje od Titograda

Fudbaleri KF Jedinstva savladali su večeras na svom terenu ekipu Titograda, rezultatom 3:2 (3:1), u 12. kolu Prve crnogorske futsal lige.

Bjelopoljci su sjajno počeli utakmicu i već u prvom minutu poveli golom Eldina Ćorovića. Iako su gosti odmah izjednačili zahvaljujući spretnom Arijanu Efoviću, uspjelo je Jedinstvo da već u prvom poluvremenu obezbijedi ubjedljivo vođstvo i to golovima Vladimira Vukčevića u 18. i opet sjajnog Eldina Ćorovića u 20. minutu.

U drugom poluvremenu fudbaleri KMF Titograda agresivnije su napali i konstantno bili dominantniji, uspjeli su i da smanje gol razliku u 28. minutu golom Milovana Draškovića, koji je postavio i konačan rezultat.

Trener KF Jedinstva Vladan Čampar, kazao je da je  zadovoljan igrom svojih momaka, koji su večeras uspjeli da se suprostave kvalitetnoj ekipi Titograda.

„KMF Titograd ima zaista ozbiljnu ekipu, protiv njih je uvijek teško igrati, ali moj tim je onaj dogovor iz svlačionice apsolutno prenijela na teren, što je i rezultiralo pobjedom. Ipak, mislim da je zapravo velika želja ovih momaka da poklone publici pobjedu večeras definitivno presudila, zato se i zahvaljujem svima koji su došli da nas podrže“, istakao je Čampar.

U 13. kolu Prve crnogorske futsal lige KF Jedinstvo do nove pobjede pokušaće da dođe u utakmici sa fudabalerima Berana, a prema riječima Čampara, očekuje ih još jedan neizvjestan meč.

KF Jedinstvo: Hasanović, Mugoša, Ćorović E., Obradović, Bojanović, Živković, Ljuca, Vukčević, Popović, Novović, Dubak, Ćorović F., Ćorović A., Palević

KMF Titograd: Despotović, Drašković, Vuksanović, Efović, Popović, Milašević, Klikovac, Durutović, Adžić, Minić, Bajčetić, Tomović, Miličić

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE