Pet medalja za atletičare Jedinstva, Suljević se okitila zlatom

Atletičarka bjelopoljskog Jedinstva, Amina Suljević, osvojila je zlatnu medalju na Državnom prvenstvu za starije pionire – do 16 godina, održanom u Baru.

Suljević je bila najbolja u trci na 600 metara, dok je na 300 metara bila treća i tako pored zlatne osvojila i bronzanu medalju.

Na dvodnevnom takmičenju u Baru, dvije medalje osvojila je i Milja Joksimović. Ona je u najdužoj trkačkoj disciplini za pionirke na 1 500 metara bila treća, a i drugog dana takmičenja u trci na 600 metara još jednom je došla do bronazane medalje.

Bronzanu medalju osvojio je i jedanaestogodišnji Enes Erović. On je  u trci na 100m iz druge grupe došao do trećeg najboljeg rezultata i bronzane medalje.

Nakon osvojenih medalja na mitingu Draževina 2020 i ostvarenih rezultata na državnom prvenstvu, trener Osman Erović istakao je da je za bjelopoljske atletičare ovo bio jako uspješan vikend.

“Tokom ovog vikenda osvojili smo osam medalja, što zaista jeste dobar rezultat. Nastavljamo dalje i naravno spremni smo za sve ono što nas očekuje u nastavku takmičarske sezone”, poručio je Erović, koji je i selektor crnogorske atletske reprezentacije.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: AK “Jedinstvo”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE