Jedinstvo uzalud bolje, Dečić uzeo tri boda

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od aktuelnog lidera na tabeli, ekipe Dečića, rezultatom 2:3, u 27. kolu Druge crnogorske lige.

Bjelopoljci su  poveli golom Mirze Idrizovića u desetom minutu. Izjednačio je Anđelo Rudović u 12, a vođstvo gostima donio je Ivan Knežević u 36. minutu.

Jedinstvo je, golom Dragana Nikolića u 67, izjednačilo na 2:2, ali je tri boda lideru donio Vulaj u 80. minutu.

Trener Jedinstva, Sead Babača, kazao je za Radio Bijelo Polje da je, uprkos porazu, ponosan na svoje momke, koji su uspjeli da nadigraju ozbiljnog protivnika koji je glavni kandidat za ulazak u Prvu ligu.

„Dečić je trenutno prvi na tabeli što apsolutno govori o kakvoj se ekipi radi. Međutim, nadigrali smo ih u svim segmentima fudbalske igre, bili bolji tokom svih 90 minuta, nesrećno primili ta tri gola, ali to je fudbal. Žao mi je prije svega ovih momaka koji su dali sve od sebe, ali i publike koja je po kiši došla da nas bodri“, kazao je Babača.

On je dodao da se okreću narednom meču.

„Trudićemo se da se oporavimo što prije moguće i da se spremimo za meč sa Mornarom“, istakao je Babača.

Nakon današnjeg poraza Jedinstvo je četvrto na tabeli sa 43 boda.

Dečić je, poslije 27. kola vodeći na tabeli sa 54 boda.

Bokelj je drugi sa 48, dok je treće Jezero sa 45 bodova.

FK Jedinstvo: Aković, Muzurović, Cvijović, Idrizović, Banda, Šćepanović, Hajrović, Nikolić, Krulanović, Vulević, Kalačević, Bugarin, Kriještorac, Perošević, Memčević

FK Dečić: Velimirović, Tući, Mijušković, Lulgjuraj, Vulaj, Prenkočević, Knežević, Adžović, Dresaj, Krstović, Rudović, Krkanović, Camaj, Ujkaj, Stojanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE